Maak kennis
  • Voor jong & oud
  • Diverse niveau's
  • Van beginner tot gevorderde
  • Enthousiaste trainers

Lid worden

Om lid te kunnen worden hebben wij een aantal gegevens nodig. Lees ook onze AVG richtlijnen zodat je weet wat er met deze gegevens gebeurd.

Naast dat je lid wordt bij STS-Trias wordt je ook aangemeld bij de KNSB. Hiervan ontvang je via de mail een bevestiging. Op KNSB.nl vind je vervolgens allerhande informatie over het lid zijn van de KNSB.

Naast het lid zijn schrijf je je ook in voor een trainingsmoment, dus het uur waarop jij les wilt krijgen. Middels een toegangspasje zorgen we ervoor dat je toegang hebt tot de baan. Je kunt met deze pas door de poortjes naar binnen gaan.

Kosten
lidmaatschap: €45 (vast jaarbedrag geen half seizoen lidmaatschappen)
bijdrage trainerskosten: €25
trainings-abonnement : va. €85,50,-/ 208,50,- per seizoen, per uur zie https://sts-trias.nl/trainingen/
half seizoen abonnementen gelden enkel vanaf medio december

Inschrijfformulier

Het aanvragen van een lidmaatschap van STS-Trias verloopt volledig geautomatiseerd via onze partner All United. U kunt de inschrijving zelf regelen op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Beëindigen lidmaatschap

Als je je lidmaatschap wilt beëindigen moet je dit vóór 1 mei van het nieuwe seizoen aangeven op je persoonlijke pagina. De ledenadministratie zal je een bevestiging van het beëindigen van je lidmaatschap sturen. Als je die niet krijgt neem dan contact op met  penningmeester@sts-trias.nl

Je gegevens wijzigen

Heb je toch nog vragen over je aanmelding,
dan kun je deze stellen via mail aan:

penningmeester@sts-trias.nl
Piet Sijtsema t. 0612518521

De gezelligste schaatsclub van het noorden!