De gezelligste schaatsclub van het Noorden
Aanvragen wedstrijdlicentie seizoen 2018-2019
Met een KNSB-wedstrijdlicentie verkrijg je het recht om aan schaats- en skatewedstrijden deel te nemen.

Om te kunnen deelnemen aan schaats- of skatewedstrijden die onder regelgeving van de KNSB worden georganiseerd moet je in het bezit zijn van een KNSB-wedstrijdlicentie. De wedstrijdlicentie kun je alleen aanschaffen of verlengen wanneer je lid bent van een KNSB vereniging.

Je schaft de wedstrijdlicentie online aan in Mijn KNSB op elk gewenst moment. Nadat je een wedstrijdlicentie hebt aangeschaft kun je je inschrijven voor één of meer wedstrijden op inschrijven.schaatsen.nl.

 

Nieuwe wedstrijdlicentiehouder
Je wedstrijdlicentie schaf je aan op Mijn KNSB. Voor Mijn KNSB heb je een login nodig. Een login kan je alleen toegezonden worden wanneer de vereniging je heeft aangemeld bij de KNSB als Actief Lid. Klik hier om je logingegevens op te vragen.


Bestaande wedstrijdlicentiehouder
Login op Mijn KNSB met je inloggegevens. Volg de menustructuur of de korte handleiding om je wedstrijdlicentie te verlengen.

De prijs van de wedstrijdlicentie is gekoppeld aan je leeftijd: 

 
leeftijd op moment van aanschaf
prijs
t/m 12 jaar € 10,00
13 t/m 18 jaar € 22,50
Ouder dan 18 jaar € 37,50
 • Aspecten van de wedstrijdlicentie

  • je schaft je wedstrijdlicentie zelf online aan of verlengt deze online.
  • je bent lid van één van de bij de KNSB aangesloten verenigingen.
  • je nieuwe licentie is één jaar geldig vanaf het moment van aanschaf.
  • Je hoeft slechts één maal per jaar je wedstrijdlicentie te verlengen. Is verlenging nodig, dan ontvang je hierover per e-mail van te voren bericht.
  • Je hebt een relatienummer. Dit relatienummer vervangt alle andere nummers. Je relatienummer heb je onder andere nodig om je in te schrijven voor wedstrijden.
  • In Mijn KNSB geef je aan in welke disciplines jij deel wilt nemen aan wedstrijden. Dit is noodzakelijk omdat de wedstrijdsystemen zijn ingericht per discipline. Ga je een andere discipline beoefenen of wil je af en toe een wedstrijd rijden in een andere discipline, vergeet dan niet om die discipline ook te selecteren in Mijn KNSB / Mijn wedstrijdgegevens.
  • Er wordt geen wedstrijdlicentiepas meer toegestuurd. Je kunt je licentiepas online afdrukken via het zwarte pdf icoontje op Mijn KNSB/ Mijn wedstrijdlicentie.
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2019 TV De Molen